GOD HEEFT DE MENS LIEF


GOD HEEFT DE MENS LIEF
Jezus is de weg, de waarheid en het leven
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=F057VCXk4go


GOD HEEFT DE MENS LIEF.


God heeft geen enkel mens verworpen. Geen enkel zondaar of heilige is door God verworpen.
In de dagen van Mozes gaf God de Joden een open deur om het nieuwe Rijk binnen te gaan door de werken der Wet van Mozes.
In onze dagen, sedert eerste Pinksterdag in de eerste eeuw, heeft God de deur van het nieuwe Koninkrijk geopend voor alle volken, en alle individuele personen, door geloof in Christus Jezus, het nieuwe Koninkrijk binnen te gaan. Niemand heeft dus enige reden om achter te blijven.
God heeft ieder mens lief.
Doch ieder mens die zichzelf lief heeft, zal zijn uiterste best doen om de komende toorn(oorlog) te willen ontsnappen en zijn leven in veiligheid te stellen. We leven in een tijd waarin hij/zij een keuze kan maken. Het is nog vrij, doch binnen 10 jaar, gerekend vanaf 5 oktober 2012, zal het ten einde zijn. Genade tijd zal dan voorbij zijn.
Ieder mens die eigen ik lief heeft, zal niet willen leven in de raad van hen die God niet kennen. Of wegen volgen van zondaars. Of zich bevinden in de kringen, gezelschappen, van hen die spot drijven met God(Ps.1). Want zo'n leven is een nutteloos leven.
Emanuel.
Aantekening: 1) 10 jaar is profetisch, waarbinnen iedereen die nog op de aarde leeft zal bewust worden dat de verdrukking komt, het is reƫel.
2) De toorn van God brengt derde wereldoorlog waarin velen met vuur en zwaard zal worden omgebracht. Weest echter niet angstig, want voor u heeft Hij een weg van ontsnapping gemaakt en geopenbaard en bekendgemaakt. Volg die weg!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten